Om Lasseland

2019-01-08

Lära mig lite digital marknadsföring och testa på http://lasseland.se

Test 1:

  • Få upp sidan på förstasidan vid sökning på Torslunda

2016-01-16

Ny inriktning på sidan, nu endast recept.

Lasseland – Home of Lasse

Ja, nu bor jag ju i Lasseland! Ser till gamla stugan över Upplandsslätten.

Lasseland – Originalet (Finns ej längre kvar!)

Lasseland har varit min sommarstuga sedan juni 2007. Började leta sommarstuga när det bestämdes att Ålfors skulle säljas där jag tidigare hade lånat en sommarstuga på morfars ägor.

Hade letat en stund och var väl sugen på något som låg i närheten av mina Upplandsvänner, så när det dök upp en stuga i Östra Halls var det bara att slå till.

Det är ett litet gammalt torp med vildvuxen trädgård, men minimalt med insyn ifrån förbipasserande och det gillar jag starkt! Vintern 2008/09 lät jag bygga ett riktigt badrum med toalett och dusch samt riktigt avlopp. I samband med detta blev det även plats för ett sovrum, så det blev ett rejält lyft för stugan.

Namnet Lasseland användes mest på skoj i början men så plötsligt en dag stod en fin skylt vid vägen och namnet blev officiellt. Numera hittar oftast taxibilarna hit på adressen ”Lasseland”

Stugan används flitigt av mig, brukar öppna runt påsk och sen är det en lång säsong av grill, häng, öl och allehanda aktiviteter som gäller. Att flytta in för semestern är standard och en av årets absoluta höjdpunkter!

2012 lades ett nytt plåttak och även en ny skorsten byggdes.

Om du inte har varit här, kom och hälsa på! Och du som varit här, hoppas du hade trevligt och välkommen hit igen!

Stort tack till Fredric Hagström för www.lasseland.se

/Lasse

Lämna ett svar